重庆成人高考网(www.1haiyuan.com):重庆成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!

重庆成人高考网

2020年重庆成人高考高起专英语练习题及答案六

发布时间:2020-03-09 整编:重庆成人高考网 阅读量:

【提升学历,到重庆成人高考网】

2020年重庆成人高考高起专英语练习题及答案六分割线
2020年重庆成教高起专英语练习题及答案六

1. “Whose idea is it?” “ It’s ________.”

A. the idea of her

B. the idea of him

C. an idea of them

D. an idea of theirs

2. The children got to the zoo after walk.

A. half hour’s

B. half a hour’s

C. half an hour’s

D. half hour

3. The light was on all day long. I didn’t know who .

A. has turned it on

B. has turned on it

C. had turned it on

D. had turned on it

4. “Does she speak English or Russian?” “She doesn’t speak .”

A. neither

B. none

C. either

D. all

5. “How has your friend stayed in your home?” “Two weeks.”

A. many time

B. long

C. long time

D. much long

6. Think it over, you will find a way.

A. or

B. and

C. before

D. yet

7. “Where is your daughter?” “He school.”

A. was in

B. will be at

C. has been to

D. has gone to

8. “How is your son today?” “He is .”

A. very good

B. very well

C. a teacher

D. kind

9. John dashed back into the room and saw .

A. what is wrong

B. what was wrong

C. what wrong was

D. if was wrong

10. Is this house large enough for us ?

A. living

B. living in

C. to live

D. to live in

11. This computer is than that one.

A. much expensive

B. much more expensive

C. most expensive

D. the most expensive

12. On the first day at work I introduced to the class.

A. me

B. my

C. myself

D. I

13. There is milk in the bottle.

A. no any

B. not a

C. no

D. not many

14. Stop talking. I have words to say.

A. little

B. a little

C. few

D. a few

15. Do you know who the picture? It’s upside-down.

A. hung

B. hang

C. hanged

D. hanging

16. “Which girl is your daughter, Mr. White? ”

“Oh, look, that little one in red.”

A. a

B. an

C. /

D. the

17. The thing to remember is to close the windows before you leave.

A. only

B. most important

C. very

D. biggest

18. WTO is the short form for World Trade ___________.

A. Organization

B. Occupation

C. Owner

D. Office

19. He is a man who is fond of ________ activities.

A. outdoor

B. outside

C. out

D. out of

20. We should walk on the _________ not on the road.

A. pavement

B. street

C. way

D. corner

21. They have many ________ including three black cats.

A. pandas

B. pears

C. pets

D. peaches

22. You’re late. The manager has already came.

A. terrible

B. nearly

C. terribly

D. near

23. He living in the country to the city.

A. likes

B. prefers

C. enjoys

D. loves

24. There is in today’s newspaper.

A. new anything

B. new something

C. anything new

D. something new

25. Help to the apples, children.

A. you

B. yours

C. yourselves

D. yourself

26. ______ house is beautiful. But ______ is more beautiful than ________.

A. Toms … my … he

B. Tom's … mine … his

C. Tom's … mine … him

D. Tom's … my … his

27. “How many people will go to London for the Olympic Games in 2012?”

“It’s hard to say.___________ people, I think.”

A. Million of

B. Millions of

C. Two millions of

D. Two million of

28. 13. I thought the task would be very hard but it ________ to be easy.

A. showed

B. made out

C. had

D. turned out

29. We had many pens, but ink.

A. few

B. a few

C. not many

D. not much

30. The water vapour when the temperature is above 100℃.

A. becomes into

B. makes into

C. takes into

D. turns into

31. China is a country a very long history, a rich culture and many beautiful places.

A. has

B. for

C. in

D. with

32. Have you ever why some people are left-handed.

A. wondered

B. thought

C. believed

D. expected

33. I’ll go up the ladder, and you can the tools up to me.

A. give

B. put

C. hand

D. point

34.________ away this dirty shirt and bring me a clean one.

A. Pick

B. Bring

C. Carry

D. Take

35. We should plant more trees because they CO2 and let out O2.

A. take in

B. take off

C. take out

D. take away

1.D 2.C 3.C 4.C 5.B 6.B 7.D 8.B 9.B 10.D

11.B 12.C 13.C 14.D 15.A 16.C 17.B 18.A 19.A 20.A

21.C 22.C 23.B 24.D 25.C 26.B 27.B 28.D 29.D 30.D

31.D 32.A 33.C 34.D 35.A

上一篇:2020年重庆成人高考高起专英语练习题及答案五

下一篇:没有了

Copyright 2009-2020 版权所有 重庆成考网隶属于成考成教杨家湾教学报考站 All rights reserved
声明:本站为重庆成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准