欢迎访问

重庆成考网

!本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以重庆市教育考试院www.cqksy.cn为准。

重庆成人高考网

2020年重庆成人高考高起专英语练习题及答案四

发布时间:2020-03-09 整编:重庆成人高考网 阅读量:

标签: 成人高考

【提升学历,到重庆成人高考网】

2020年重庆成人高考高起专英语练习题及答案四分割线
2020年重庆成教高起专英语练习题及答案四

1. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas.

A. just has got married

B. has just married

C. was just married

D. has just got married

2. Every officer and every soldier _______ obey the rules.

A. had to

B. have to

C. has to

D. must have to

3. Rarely _______ so difficult a problem.

A. she could have faced with

B. could have she faced with

C. she could have been faced with

D. could she have been faced with

4. ______ a dog on the road, the car stopped.

A. Having seen

B. On seeing

C. The driver seeing

D. Seeing

5. I asked my teacher _______.

A. what courses should I take

B. should I take what courses

C. I should take what courses

D. what courses I should take

6. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.

A. right away

B. all at once

C. all of a sudden

D. all right

7. There aren’t many pandas ________ in the world today.

A. alive

B. living

C. lively

D. lived

8. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.

A. that we use

B. as we use

C. as we use them

D. that we use them

9. It _______ to me that he was jealous.

A. happened

B. took

C. occurred

D. felt

10. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.

A. were heated

B. must be heated

C. is heated

D. be heated

11. Please ______ me at the station on time.

A. meeting

B. to meet

C. meet

D. met

12. _______ “hello”, he reached out his hand.

A. Said

B. Saying

C. To say

D. Say

13. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.

A. attracted

B. tempted

C. persuaded

D. tended

14. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.

A. not until…that

B. after…when

C. until…then

D. before…that

15. Please telephone me half an hour _______.

A. in charge

B. in advance

C. in time

D. in front

16. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.

A. are

B. is

C. are being

D. is being

17. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.

A. refer

B. suggest

C. recommend

D. propose

18. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.

A. reported

B. reports

C. has been reported

D. has reported

19. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

A. as

B. so as to

C. so that

D. so as

20. His report on the space exploration was really ________.

A. exciting

B. excited

C. excitement

D. excitedly

1.D 2.C 3.D 4.C 5.D 6.A 7.A 8.B 9.C 10.D

11.C 12.B 13.B 14.A15.B 16.A 17.C 18.C 19.C 20.A

上一篇:2020年重庆成人高考高起专英语练习题及答案三

下一篇:2020年重庆成人高考高起专英语练习题及答案五

Copyright 2009-2021 重庆成考网 www.1haiyuan.com All rights reserved
声明:本站为重庆成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准

考生在线咨询

重庆成考网微信公众号 重庆成考网微信公众号
返回顶部∧

在线咨询

成考题库

成考问答

考生交流

微信订阅

在线报名